/* */

Oala Cu Bunătăți este povestea pe care o scriem împreună de 11 ani și pe care o aducem la viață în fiecare zi, la mesele cu cei dragi.

Suntem cei care au deschis drumul pentru mâncarea gătită la oală și livrată acasă, iar în timp am ajuns să avem un loc special la mesele celor peste 62.000 de familii care ne-au devenit prieteni. În toți acești ani, am primit peste 350.000 de comenzi și am gătit cu drag pentru fiecare dintre ele:

  • icon-001.png
  • icon-002.png

În cei peste 10 ani de Oala Cu Bunătăți, am pregătit peste 1000 de rețete pentru iubitorii de mâncare gătită ca acasă și le-am ales pe toate cu un singur gând în minte: să te bucuri de preparate autentice, cu gustul specific de „acasă”, care adună toată familia la masă. 

De-a lungul timpului, aprecierile tale ne-au făcut ca în fiecare zi să ne dorim să fim mai buni, atenți la fiecare detaliu, din momentul în care începem să gătim și până livrăm bunătățile acasă.

Fiecare comandă pe care o primim este specială și o tratăm ca atare, cu aceeași grijă de care dai și tu dovadă când alegi bunătățile cu care să-i surprinzi pe cei dragi.

Pentru că știm, mâncarea este despre mirosul care îți trezește amintiri delicioase, despre aspectul care îți face poftă din prima secundă, despre gustul care îți aduce instant zâmbetul pe buze, însă este și despre grija și pasiunea cu care o gătim: controlăm ingredientele în detaliu și le preparăm fără să uităm de preferințele de gust de care ne spui să ținem cont.

Mâncarea gătită ca acasă are două ingrediente care aduc un plus de savoare și confort experienței tale la Oala Cu Bunătăți: ambalaje prietenoase cu mediul și răcirea controlată a preparatelor. 

Aceasta este realizată la noi în bucătărie, aducând bunătățile la temperatura de 4°C și păstrându-le astfel savoarea și aroma intensă pentru mai mult timp. Ți le livrăm acasă în caserole reciclabile, din 86% celuloză, pe care le poți depozita imediat în frigider, fără să mai aștepți ca mâncarea să se răcească. Totul se întâmplă în siguranță la fiecare pas, pentru că flotele noastre de mașini frigorifice păstrează bunătățile la temperatura optimă până când ajung la tine. 

Ce ne dorim? Ca atunci când vezi bunătățile pe masă, când le simți aroma și gustul unic să fii convins că sunt la fel de sigure și delicioase ca mâncarea de acasă.

Pentru că rămânem cei mai mari susținători ai meselor cu cei dragi, personajele principale ale poveștii noastre veți fi mereu tu și ai tăi. De aceea, noi continuăm să gătim pentru fiecare final fericit: momentele când vă adunați la masă și vă bucurați împreună de mâncarea gătită ca acasă.

Echipa Oala Cu Bunătăți